Citizen Go - katolikus.info - A keresztény hit és a politika

Ite, missa est!
Benedicamus Domino!
Látni és láttatni
Tartalomhoz ugrás
Az Európai Bizottság az LMBTQ-dogmák megerősítésére és európai elterjesztésére használja a járványhelyzetet

Az európai vezetők és bürokraták ideológiai törekvései nyilatkozataikból és kiadványaikból könnyen megismerhetők.
A Bizottság LMBTQ 2025 stratégiájában lefektetett LMBTQ- és genderdogmák megvalósítása elkezdődött.  Az alábbi két ehhez kapcsolódó dokumentum jól érzékelteti, hogy komolyan gondolják a társadalmi és intézményi struktúrák teljes átalakítását.
  • A homoszexuális kapcsolatok európai országokban való kölcsönös elfogadtatásának kérdése és az LMBTQ-párok örökbefogadásának megkönnyítésének  szándéka mellett a férfi-női nem valóságát tagadó transzgender és „non-bináris” szóhasználat is megjelenik az Európai Parlament által elfogadott, az Uniót  LMBTQ-szabadságzónává nyilvánító nyilatkozatban.
  • Az Európai Parlament érzékeny nyelvezetről szóló szójegyzéke szerint pedig  „a változatos családformák elismerésének fontossága érdekében” kerülendő „az anya és az apa” szavak használata, helyette „a szülő és a gondozó” a preferált. A „biológiai nemet” a „születéskor megjelölt nem” kifejezés váltja fel, és képzelje, már a „melegházasság” sem politikailag korrekt kifejezés, az útmutató szerint az „egalitárius”, „egyenlőségen alapuló” házasság kifejezést ildomos használni helyette!
Ránk akarják kényszeríteni a vadabbnál vadabb ideológiai ötleteiket, el akarják törölni a társadalom alapját jelentő családot, céljuk megszüntetni az évezredes  kultúránkat, nemzeti és nemi identitásunkat, meg akarják változtatni a nyelvünket, és még az anya és apa szavakat is megpróbálják elvenni tőlünk.  Az ennek ellenálló államokat pedig gazdasági segélyek megvonásával fenyegetik, és különböző eljárásokat indítanak ellenük, a tiltakozó embereket pedig homofóbiával és  transzfóbiával bélyegzik meg.
Nem maradhatunk közömbösek ezt az ideológiai zsarnokoskodást látva.  Nem adhatjuk fel küzdelem nélkül a kultúránkat, az identitásunkat és a szabadságunkat, nem adhatjuk fel gyermekeink jövőjét!
150 000 ember hívta fel velünk az Európai Bizottságot az LMBTQ-gyarmatosítás azonnali befejezésére, és utasította vissza az ideológiai zsarolást.  Kampányunkat folytatnunk kell, mert a Magyarországra helyezedő LMBTQ-nyomás egyre erősödik az Unió részéről.
Csatlakozzon Ön is ehhez a fontos kampányhoz, és írja alá a petíciót!
Fejezzék be az LMBTQ-gyarmatosítást!
Köszönjük!
Schittl Eszter és a CitizenGO csapata
--
Korábbi levelünk:


Új totalitarizmus van felívelőben Európában.
November 12-én az Európai Bizottság közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy az LMBTQ-célok előtt meghajló stratégiát kíván bevezetni valamennyi uniós ország számára. Azok, akik nem követik a szivárványos parancsokat, kizárásra kerülhetnek az uniós támogatásokból, ideértve a COVID-19 válság kezelésére szolgáló helyreállítási alapot is.
Álljunk ki Magyarország és Európa jövőjéért! Kérjük, írja alá az Európai Bizottságnak címzett petíciót!
A PETÍCIÓ ALÁÍRÁSA
 
November 12-én az Európai Bizottság közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy az LMBTQ-célok előtt meghajló stratégiát kíván bevezetni valamennyi uniós ország számára.
E veszélyes stratégia jogi integrációt kíván elérni európai és nemzeti szinten többek között a következő pontokban:
  • A homofóbia mint „uniós bűncselekmény” bevezetése.
  • A homoszexuális kapcsolatok jogi elismerése minden európai országban. Ezt egy „a szülői státusz kölcsönös elismeréséről szóló” jogszabállyal tervezik elérni.
  • A genderoktatás bevezetése az iskolákban.
  • Uniós források juttatása az LMBTQ-szervezeteknek.
  • A helyreállítási alap felhasználása az LMBTQ-célok támogatására.
Azok, akik nem követik a szivárványos parancsokat, kizárásra kerülhetnek az uniós támogatásokból, beleértve a COVID-19 válság kezelésére szolgáló helyreállítási alapot is.
Helena Dalli egyenlőségi biztos, az LMBTQI-stratégia előadója arról beszélt, hogy az új stratégiát nem tisztelő európai országokat pénzbírsággal sújtják:
„Ez egy módja annak, hogy hogyan tudunk reményeink szerint egy tagállamot beállítani a sorba, azzal, hogy azt mondjuk, rendben, nem kaptok részesedést, amit egyébként kapnátok, ha nem tartjátok tiszteletben a jogállamiságot.”
Az EU totalitáriusai számára az LMBTQ-ideológia megegyezik a jogállamisággal.
Észrevesszük? Gazdasági zsarolás válság idején, pont ahogy a diktatúrák idején...
Megtagadják a nekünk járó pénzügyi támogatást a járványhelyzetben, valódi ideológiai visszaélést hajtva ezzel végre velünk szemben, amiért szilárdságot és bátorságot tanúsítunk korunk új diktatórikus ideológiájával szemben.
Ideológiai gyarmatosítást hajtanak végre Európában, próbálva lerombolni kultúránkat, identitásunkat, hitünket.
Álljunk ki Magyarország és Európa jövőjéért! Kérjük, írja alá az Európai Bizottságnak címzett petíciót!
A bizottsági dokumentum szembemegy az európai szerződésekkel.
Valójában az Európai Parlament és az Európai Tanács nem állapíthatja meg az úgynevezett homofóbia bűncselekményét, és személyek közi kapcsolatok legalizálásáról sem dönthet, mert ezek kívül esnek az EU működéséről szóló szerződés 83. cikkében meghatározott hatáskörökön.
Értékvesztett szivárványos új világuk bármi áron történő felépítése érdekében ki akarják iktatni a tagállami vétó lehetőségét is, amely minden országot megillet állampolgárai és szuverenitása védelmében.
Magyarország Lengyelországgal együtt bátran fellépett, és megvétózta a helyreállítási alapot. A magyar kormány emellett alkotmányos szinten is rögzítene olyan fontos dolgokat, mint hogy „az anya nő, az apa férfi”, illetve „Magyarország védi a gyermekek születési nemének megfelelő önazonossághoz való jogát, és biztosítja a hazánk alkotmányos önazonosságán és keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti nevelést”.
Természetesen az új LMBT-rezsimnek behódoló média máris Európa-szerte támadást indított Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.
Nem hagyhatjuk, hogy a Bizottság elvegye tőlünk a szerződések alapján minket megillető szuverenitást olyan kérdésekben, mint a család, a házasság, a szexualitás és az oktatás.
Nem hagyhatjuk, hogy homofóbiának bélyegezzék a természetes család és az értékeink melletti kiállásunkat, így próbálva elhallgattatni minket.
Csatlakozzon Ön is értékvédő társaink tízezreihez! Forduljunk együtt az Európai Bizottsághoz, felhívva őket az LMBTQ 2025 stratégia azonnali visszavonására és az értékvédő tagállamok vegzálásának leállítására!
Európa keresztény alapjai vitathatatlanok. Az Európai Unió alapító atyái, a katolikus Adenauer, Schuman és De Gasperi is ezekre a keresztény gyökerekre építettek.
Von der Leyen Európája viszont ki akarja törölni keresztény gyökereit, és az európai népek gazdag kultúráját a globalista elit által propagált értékvesztett, relativista kultúrává kívánja formálni. Biztos alapok, identitás, kapcsolatok és Isten nélkül képzeli el a „szép új világot”.
Ilyen Európát szeretnénk?
Meg kell védenünk a gyökereinket, értékeinket, hitünket, családjainkat, az élet és a szabadság szépségét! Ne feledjük, antropológiai küzdelemről van szó, amely legmélyebb indentitásukban, férfi és női mivoltukban bizonytalanítja el az embereket, a gyermekeket.
Kitartunk együtt ebben a közös küzdelemben?
Írja alá a szabadságért! Nagyon fontos, hogy összefogjunk, és együtt erőt tudjunk felmutatni. Petíciónkban üzenetet küldünk Ursula von der Leyennek, és kiállunk Magyarország és Lengyelország mellett, akik szembemenve a globális elittel igyekeznek védelmezni a családokat, a gyermekeket és az alapvető értékeket.
Köszönettel:
Schittl Eszter és a CitizenGO csapata
U.i.: Számítunk Önre. Kérjük, használja az összes rendelkezésére áll eszközt a kampány terjesztéséhez. Csak úgy vethetjük vissza ezeket a támadásokat, ha összefogunk.
Hírek, vélemények a témában:
Így számolnának le a "homofóbiával" - Bemutatta első LMBTQ-stratégiáját az EU (Hetek)
https://www.hetek.hu/cikkek/online/igy-szamolnanak-le-a-homofobiaval-bemutatta-elso-lmbtq-strategiajat
Melegjogi feltételekhez kötné Brüsszel az uniós forrásokat (Mandiner)
https://mandiner.hu/cikk/20201116_melegjogi_feltetelekhez_kotne_brusszel_az_unios_forrasokat
Bifóbia, transzfóbia, kritikafóbia (Mandiner)
https://mandiner.hu/cikk/20201116_bifobia_transzfobia_kritikafobia
Az LMBTIQ személyek esélyegyenlőségére vonatkozó stratégia (2020–2025) - Tájékoztató
https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/lgbtiq_factsheet_2020-2025_hu.pdf
Az LMBTIQ személyek esélyegyenlőségére vonatkozó stratégia (2020–2025) - Teljes szöveg angolul
https://ec.europa.eu/info/sites/info/files/lgbtiq_strategy_2020-2025_en.pdf

 
   

A CitizenGO olyan aktív polgárok közössége, akik mindent megtesznek azért, hogy az emberi élet, a család és a szabadság értékét megbecsülje a világ. A CitizenGO tagjai különböző nemzetek polgárai. Csapatunk 5 kontinensen 16 országot képvisel, petíciós oldalunk 12 különböző nyelven működik. Itt tudhat meg többet a CitizenGO-ról, valamint követhet bennünket Facebook-on, illetve Twitter-en.

 
   
          
 

www.katolikus.info
Keresztény Hit Alapítvány
Ficsor László, a kuratórium elnöke

H-1133 Budapest, Pannonia u. 64/B
D-47441 Moers, Neuer Wall 2,
Észak-Rajna-Vesztfália, Németország
Bankszámaszámok:
Gránit Bank
HUF: 12100011-10679665 - HU09121000111067966500000000
EUR: 12100011-10679672 - HU26121000111067967200000000
Az Alapítvány munkatársai társadalmi munkában, fizetség nélkül végzik a munkájukat - Isten bizonyára meg fogja fizetni.
Felmerülnek  azonban olyan költségek, amelyeket a munkatársak nem finanszírozhatnakmeg  saját zsebükből.
Ezért minden adományért hálásak vagyunk!
Vissza a tartalomhoz