Cronqvist - katolikus.info - A keresztény hit és a politika

Ite, missa est!
Benedicamus Domino!
Látni és láttatni
Tartalomhoz ugrás
Az Európai Unió az igazi EURÓPA és az európai emberek szégyenfoltja!
Újabb perverz, sátánista kiállítás az EP székházban: a gyerekgyilkosságok „művészete”
Szőke Mária Magdolna
Lássuk be az Európai Unió nevezetű kazár bűnbandára sok minden mondható, csak az nem, hogy eleget tennének a klasszikus, jó értelemben megfogalmazott európai értékrendnek, civilizációnak, kultúrának. Amit ma az Európai Parlament égisze alatt látunk, az egy ember- és istentagadó, emberellenes értékrendet támogató sátánista bagázs, mely alapvetően CSAK ROSSZAT tesz a normális európai emberekkel. És máris elérkeztünk a nagy kérdéshez, mire is jó az Európai Unió? Kinek is jó ez a kazár tömörülés, mely egyetlen látható célja az európai keresztény államok kontroll alá vétele.
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif is a reader-supported publication. To receive new posts and support my work, consider becoming a free or paid subscriber.
Miközben az EU vezetői a „Slava Ucraina” féle hazug propaganda alatt, az „orosz szankcióknak” csúfolt  gazdasági spekulációkkal tönkretették és hatalmas inflációba taszították a tagállamok zömét, láttuk a ma sem tisztázott vakcina-bűncselekményeket és azt is látjuk, hogy egyre kevésbé tudják vagy akarják leplezni,hogy bizony egy mocsok, perverz bűnbanda az egész EP–vezetőség. Ma már a látszatra sem adnak ezek a magukat hol liberálisnak, hol globalistának nevező neomarxista sátánisták, elég ha csak azokat a jelkép értékű jelzéseket vesszük figyelembe, amelyek ma már jól látszanak a brüsszeli kazár bűnbarlangban. Olykor akár a falán is, mint az a kiállítás például, ami a napokban verte ki a biztosítékot a normális, európai embereknél.
Lena Birgitta Cronqvist Tunström svéd festő-művésznő (vagy mi a rosseb - szerk. megj.)  néhány alkotását nemrégiben állították ki az Európai Parlament brüsszeli székházában. Értesüléseim szerint még most is ott függnek a falakon.
 
Ez az újabb „brüsszeli kultúr-paródia” egyszerűen a NO COMMENT kategória kellene legyen, de ennél jóval több. Ugyanis a kiállított festmények brutális, sátáni rítusokra hajazó gyerekgyilkosságokat, erőszakot, visszatetsző és visszataszító jeleneteket ábrázolnak.
 
Feldarabolt gyerekek, akiknek éppen kiengedik a vérét, gyerekdarabok üvegedényekben… mindez valami undorító, banális gonoszság szerint ábrázolva.

 
A “festmények” technikája nem mellesleg primitív, mintha egy középiskolás gyerek festette volna. Persze normális esetben egyetlen középiskolás, amatőr festő sem fest ilyen rémképeket, ezeket a  sátánista műremekeket is egy  öreg nő, a svéd „művésznő” vitte vászonra, s nem is akarok belegondolni vajon mi járhat a fejében IHLET címszó alatt, amikor gyerekgyilkosságokat, vére , feldarabolt gyerekeket fest meg?!  Egy az egyben mintha csak tisztelegne a Moloch, a régi kazár sátánista kultuszok rituális gyerekgyilkosságai előtt.
 
Érdekes lenne megmutatni ezeket a remekműveket egy pszichiáternek, hogy az vajon mit állapítana meg az alkotóról?

 
A másik kérdés, kik azok az Európai Uniós kultúrfelelősök, akik kiválogatják és jóváhagyják ezeket a degenerált, aljas tárlatokat, műsorokat? Valóban nincs abban az egész Európai Parlamentben  egy normális, épelméjű és gerinces, emberi jelleggel és értékrenddel bíró, valóban „európai” képviselő, aki végre felvesse ezt a kérdést, mit keresnek ott ezek a rémségek, mivel ezekkel az akciókkal nemcsak az európai emberből űznek csúfot, de az egész európai kultúrából és magából az emberségből is! Kérdésemre megtaláltam a választ, akadt egy, egyetlenegy képviselő, a francia Aurélia Beigneux, aki első döbbenete után hivatalosan is feltette a kérdést az EP-nek.
Miféle sátánista kultusz ez "ott"? Vagy egyszerűen a szokásos “érzékenyítési” stratégia, hogy az EU normalizálja a legkisebb, leggyengébb és legártatlanabb polgárai elleni erőszakot? Az az erőszak, amelyet az Európai Unió folyamatosan demonstrál az abortusz, a gender ideológia és a vakcinázás népszerűsítésében.
 
 
Kérdések, amelyeket Aurélia Beigneux francia európai parlamenti képviselő is feltett magának, aki január 31-én előterjesztette az E- 000281/2023/rev.1 parlamenti kérdést:

 
“Írásbeli kérdés E-000281/2023/rev.1
   
Lena Birgitta Cronqvist Tunström svéd festő, grafikus és szobrász alkotásai jelenleg az Európai Parlament brüsszeli folyosóin láthatók. Ezek a rendkívül megkérdőjelezhető alkotások, amelyeket egy olyan művész készített, akit félreismerhetetlenül ihletett a rituális gyerekáldozat, ezt mindenki jól láthatja, aki ott jár.
 
Lena Cronqvist állítólagos művészi világa meztelen felnőtteket, kizsigerelt vagy edényekbe szuszakolt csecsemőket ábrázol, és a művésznek nincs kétsége, hogy belehelyezze magát ezekbe a valóban morbid jelenetekbe. A művész eleve morálisan megkérdőjelezhető perverz rögeszméit soha nem lett volna szabad lkiállítani az Európai Parlamentben, különösen akkor, amikor a gyermekbántalmazás és az ellenük elkövetett bűncselekmények továbbra is aggasztják az uniós polgárokat.

 
A fentiek tükrében:
 
Tisztában van-e a Bizottság Lena Cronqvist többi „művével”?
 
A művész kapott-e pénzügyi támogatást a Bizottságtól, és ha igen, mennyit?
 
Mit szándékozik tenni a Bizottság a kiskorúak elleni visszaélések és bűncselekmények kezelése érdekében?”
 
 
A francia képviselőnő beadványára egyelőre nem érkezett válasz, legalábbis ennek semmi nyoma sem az EP hivatalos honlapjáén sem a sajtóban. Azonban engem az is érdekel, vajon a magyarországi EP-képviselőket cseppet sem zavarja, hogy mi folyik az brüszeli falak között? Ők miért nem emeltek szót ez ellen?!
 

 
* Tisztelt Olvasó! Segítse további munkámat, oknyomozásomat, iratkozzon fel a Substack előfizetéses módjára, így is támogatva a cenzúrázatlan cikkek közlését, a hiteles oknyomozást. *

Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif is a reader-supported publication. To receive new posts and support my work, consider becoming a free or paid subscriber

www.katolikus.info
Keresztény Hit Alapítvány
Ficsor László, a kuratórium elnöke

H-1133 Budapest, Pannonia u. 64/B
D-47441 Moers, Neuer Wall 2,
Észak-Rajna-Vesztfália, Németország
Bankszámaszámok:
Gránit Bank
HUF: 12100011-10679665 - HU09121000111067966500000000
EUR: 12100011-10679672 - HU26121000111067967200000000
Az Alapítvány munkatársai társadalmi munkában, fizetség nélkül végzik a munkájukat - Isten bizonyára meg fogja fizetni.
Felmerülnek  azonban olyan költségek, amelyeket a munkatársak nem finanszírozhatnakmeg  saját zsebükből.
Ezért minden adományért hálásak vagyunk!
Vissza a tartalomhoz