Sátánisták - katolikus.info - A keresztény hit és a politika

Ite, missa est!
Benedicamus Domino!
Látni és láttatni
Tartalomhoz ugrás

A sátánisták hozzáférést akarnak a gyerekekhez: "Sátán Klubok" az általános iskolákban
USA: A sátánisták a gyerekekhez akarnak férkőzni

A "Sátánista Templom" (Satanic Temple) szándékosan próbálja a kisgyermekeket keresztényellenes ideológiájával beavatni az úgynevezett Sátán Klubokban, amelyek országszerte terjednek. Három amerikai államban már négy létezik. Ami beteges szatírának hangzik, az az USA-ban ijesztő valóság. A Sátáni Templom az abortuszt, azaz az ártatlan gyermekek megölését fontos vallási rítusnak tekinti. Az emberáldozat, különösen a gyermekek feláldozása gyakori az okkult páholyokban, mint például a Fraternias Saturni. A bevallottan pedofilok és más szörnyszülöttek a Sátánista Templomban szerveződnek. Észak-Karolinában a szülők ezért tiltakozásokkal és imákkal állnak ellen egy Sátán Klubnak az iskolájukban....

A csoport a gyerekeket a nekik szóló könyvekkel és tananyagokkal próbálja megnyerni. A Sátáni Templom egyik alapszövege szerint a csoport programja a nyugati világban uralkodó racionalizmus és (látszólagos) tudományosság értékeit tanítja, amelyek nem hagyhatnak teret a keresztény Istennek. Az ember a keresztény ajánlatok ellenpéldájaként tekint magára, és szakképzett személyzet által nyújtott útmutatást és támogatást ígér a diákoknak. Úgy tűnik, az USA iskoláiban már léteznek ilyen egyesületek. A honlapot bonyolultan tervezték meg, a zenei videó a gyerekeket hivatott megszólítani.

Sátánisták: Pedofília és a gyermekek, mint emberáldozat

A pedofília és az ártatlan gyermekek rituális meggyilkolása szerves része az okkultisták és sátánisták beteges téveszméinek. Ennek hátterét a REPORT 24 cikke tárgyalja.

A pedofília és a rituális sátánizmus között mindig van egy szinte megszállott kapcsolat. Nem ritkán elit körök tagjai, akik okkult bűncselekmények révén akarnak hatalomra jutni. Az egyre inkább okkult pop- és ifjúsági kultúra sok esetben a könnyen manipulálható általános iskolás gyerekeket is célba veszi. Ilyen például Li X Nas sátánista pornográf klipjei, az "I am a child of the devil" - Paul Elstak dalai vagy a kisgyerekeknek szánt Pokemon rajzfilmek. Sőt, a templomosok számára az abortuszok vallási véráldozatot jelentenek istenüknek, a Sátánnak. Azok a szülők, akik ilyen emberekre bízzák gyermekeiket, vagy ostobák, vagy teljesen felelőtlenek.

Valamennyi érték átértékelése

Az Újszövetség szerint a gyermekek gonoszságra való elcsábítása az egyik legsúlyosabb bűncselekmény. A sátánizmus a keresztény eszmék felforgatásán alapul; Friedrich Nietzsche filozófus minden érték átértékeléséről beszélt. Az ártatlan gyermekek elcsábítása égbekiáltó bűn. Ez megmagyarázza, hogy ezek a sátánista csoportok miért tesznek meg mindent, hogy befolyásolják őket.

A szülők fellázadnak és nyernek

Greenboro városában a szülők április végén (2022. április 29.) szembeszálltak a Sátáni Templom különösen szemtelen kísérletével, hogy hozzáférjenek gyermekeikhez. Körülbelül 50 szülő gyűlt össze a Joyner Általános Iskola előtt, és imádkozott. A Fox News felkapta a témát, és a közösségi médiában is nagyon hangos volt a tiltakozás. Az előző héten a Satanic Temple az iskolában terjesztett szórólapokkal népszerűsítette, hogy a klub az iskola étkezdéjében gyűljön össze. A tüntetések egyelőre megállították a sátánisták tervét.

Várhatóan azonban jogi lépéseket fognak tenni, hogy bejussanak azokba az iskolákba, ahol keresztény csoportok tartják összejöveteleiket. Az Egyesült Államokban a vallási felekezetek törvény előtti egyenlő bánásmódjának alkotmányos elve érvényesül. Akciójukkal egy dolgot értek el: a Good News Club, egy bibliaklub, az egyenlőség elve miatt többé nem tarthat összejöveteleket az általános iskola ebédlőjében. Lehetséges, hogy ez volt a tényleges cél is...
www.katolikus.info
Keresztény Hit Alapítvány
Ficsor László, a kuratórium elnöke

H-1133 Budapest, Pannonia u. 64/B
D-47441 Moers, Neuer Wall 2,
Észak-Rajna-Vesztfália, Németország
Bankszámaszámok:
Gránit Bank
HUF: 12100011-10679665 - HU09121000111067966500000000
EUR: 12100011-10679672 - HU26121000111067967200000000
Az Alapítvány munkatársai társadalmi munkában, fizetség nélkül végzik a munkájukat - Isten bizonyára meg fogja fizetni.
Felmerülnek  azonban olyan költségek, amelyeket a munkatársak nem finanszírozhatnakmeg  saját zsebükből.
Ezért minden adományért hálásak vagyunk!
Vissza a tartalomhoz