Totális megfigyelés - katolikus.info - A keresztény hit és a politika

Ite, missa est!
Benedicamus Domino!
Látni és láttatni
Tartalomhoz ugrás
Aki a jövőben nem hajlandó rendelkezni ezzel az "egyetemes igazolvánnyal", a társadalom kitaszítottja lesz, és valószínűleg gyanúsítottnak, potenciális bűnözőnek vagy terroristának számít.

 
 
A terv: totális megfigyelés 2030-tól?

 
 
Az Egyesült Nemzetek Szervezete azt tervezi, hogy a bolygón minden férfi, nő és gyermek biometrikus azonosító kártyával rendelkezzen 2030-ig . A svájci Genfben található központi adatbázis összegyűjti ezeket a kártyákat. Több alternatív média szerint ezek a tervek azoknak a "globális céloknak" lennének részei, amelyeket az ENSZ szeptember végén indított el, és amelyek valójában az " Új Világrend " létrehozásának alapját képezik. Például a 16.9. Cél a következőket mondja ki:
 
 
"2030-ig mindenki számára biztosítsa a jogi személyazonosságot, beleértve a születési nyilvántartást is."
 
Valójában az ENSZ már most is keményen dolgozik ennek a célnak a megvalósításán, különösen a menekültek körében.
 
Az ENSZ az Accenture-el együttműködve biometrikus azonosító rendszert vezet be, amely információkat közöl, "egy genfi ​​központi adatbázisba".
 
Az alábbiakban olvashatunk egy részletet a findbiometrics.com oldalon közzétett cikkből ...
 
Az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) halad előre a biometrikus technológia felhasználásával a menekültek felkutatására és nyomon követésére vonatkozó terveivel, és kiválasztott egy szállítót a projekthez.
 
Az Accenture , egy nemzetközi technológiai szolgáltató, megnyerte a pályázati eljárást, és egy hároméves szerződéssel felügyeli a technológia alkalmazását.
 
Az UNHCR (az ENSZ menekültügyi hivatal) az Accenture biometrikus azonosító rendszert (az Accenture Biometric Identity Management System vagy BIMS) használja.
 
A BIMS rendszer használható ujjlenyomat, írisz és arc biometrikus adatok gyűjtésére, és arra is felhasználható, hogy a menekülteknek egyetlen hivatalos személyazonosító okmánya legyen.
 
A rendszer az Accenture Unique Identity Services Platformjával ( UISP ) együtt fog működni, és ezeket az információkat egy genfi ​​központi adatbázisba továbbítja, lehetővé téve az UNHCR irodáinak világszerte, hogy hatékonyan koordináljanak az UNHCR központi hatóságával a menekültek nyomon követésében.
 
Mint látjuk, a menekültválságok felhasználhatók a lakosság teljes körű biometrikus ellenőrzésének az elősegítésére.
 
Tehát ezek az új biometrikus személyi igazolványok nem csak a menekülteknek szólnak.
 
A hatóságok azt remélik, hogy ez a technológia (FindBiometrics) lehetővé teszi számukra, hogy ezt az azonosítási rendszert használják minden emberrel szemben a bolygón 2030 után.  A jelentés összefoglalója azt mutatja, hogy világszerte körülbelül 1,8 milliárd felnőttnek nincs semmilyen hivatalos dokumentuma.
 
 
Ez kizárhatja az embereket az alapvető szolgáltatásokhoz való hozzáférésből, és súlyos nehézségeket okozhat az emberek azonosításában is, amikor átlépik a határokat.
 
Az Accenture éppen ezzel a problémával foglalkozik az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságával együttműködésben. Biometrikus személyi igazolványokat állítva ki a thaiföldi, dél-szudáni és másutt menekülttáborokban lakóhelyüket elhagyni kényszerült lakosság számára.
 
Az igazolványok fontosak annak biztosításában, hogy a menekültek hozzáférhessenek a szolgáltatásokhoz, és nyomon kövessék a menekültek mozgását.
 
Ezen kívül a telepítések jellege gazdaságilag megvalósítható megoldást igényelt, és megmutatta, hogy megbízható és megfizethető biometrikus azonosító kártyák széles körben használhatók.
 
Reményt kínál az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődési Menetrendjében, amely 2030-ig igyekszik elérni a bolygón minden ember jogi azonosítását az ID4D (Identification for Development ) kezdeményezésével.
 
Az Identification for Development kezdeményezést (ID4D) eredetileg a Világbank támogatta, és büszkék arra, hogy együtt dolgoznak az ENSZ-szel a bolygó összes lakosa számára a globális azonosítás céljának elérése érdekében.
 
A jogi személyazonosság biztosítása mindenki számára (ideértve a születési anyakönyvezést is) 2030-ig, az ENSZ által a fenntartható fejlődési célok között szerepel. (16.9. Cél).
 
A Világbank Csoport (WBG) segíteni kívánja ügyfél-országait ennek a célnak az elérésében: az egyedi jogi személyazonosság biztosítása és a digitális személyazonosság-alapú szolgáltatások mindenki számára történő lehetővé tétele fontos cél.
 
Természetesen mindezt nagy humanitárius feladatként és a leginkább rászorulók megsegítésének módjaként mutatják be a közvélemény előtt. ellenőrzéséről.
 
És senki nem beszél lényeges kérdésről:
 
Mi történik akkor, ha valaki nem hajlandó elfogadni ezeket az azonosítási módszereket magának vagy családjának?
 
Már tudjuk, mi történik, ha nincs "jogi személyazonosságod":
 
-          nem lehet, munkát vállalni
 
-          nem lehet bankszámlája
 
-          nem lehet hitelkártyája
 
-          nem lehet jelzálogkölcsöne
 
-          nem kap hivatalos átutalásokat, mivel nincs bankszámlája
 
 
Aki a jövőben nem hajlandó rendelkezni ezzel az "egyetemes igazolvánnyal", a társadalom kitaszítottja lesz, és valószínűleg gyanúsítottnak, potenciális bűnözőnek vagy terroristának számít.
 
Ne tévesszen meg senkit. Nincs semmi „humanitárius” mindebben:
 
A pénzügyi, gazdasági világ-elit azt akarja elérni, hogy hogy mindenki "a rendszerben legyen". Olyan rendszerben, amelyet a saját céljaik érdekében irányítanak és manipulálnak.
 
Valójában ez az egyik fő oka annak, hogy a készpénz használatának fokozatos megszüntetését javasolják az egész világon.
 
Mindez ugyanannak a hatalmas ellenőrzési manővernek a része.
 
Minden alkalommal, amikor az elit valami olyasmit javasol, amelyet „jónak”, „szükségesnek” vagy „humanitáriusnak” mutat be nekünk, az olyan mechanizmussá alakul át, amely nagyobb hatalmat és kontrollt ad nekik a lakosság felett.
 
·         A jövő világában nem lesz hely Robin Hood-ok számára.
 
·         Nem lesznek többé erdőkben vagy barlangokban bujkáló lázadók
 
·         Már nem lesznek távoli falvak, ahová el lehet bújni, és nem lesznek egzotikus országok, ahová üldözés esetén menekülhetnek
 
·         Nem lesz elrejthető pénz a matrac alatt az előre nem látható események kezelésére
 
Azt akarják, hogy a világ egy nagy börtön legyen, ahol nem lehet elrejteni semmit, és ahonnan nem lehet menekülni. A világot irányító pszichopata elitek paradicsomot építenek önmaguk számára, de a probléma az, hogy az nekünk a pokol lesz.
 
Michael Snyder 2015. november 01.
 
a TheEconomicCollapseBlog webhelyről
          
        
      
www.katolikus.info
Keresztény Hit Alapítvány
Ficsor László, a kuratórium elnöke

H-1133 Budapest, Pannonia u. 64/B
D-47441 Moers, Neuer Wall 2,
Észak-Rajna-Vesztfália, Németország
Bankszámaszámok:
Gránit Bank
HUF: 12100011-10679665 - HU09121000111067966500000000
EUR: 12100011-10679672 - HU26121000111067967200000000
Az Alapítvány munkatársai társadalmi munkában, fizetség nélkül végzik a munkájukat - Isten bizonyára meg fogja fizetni.
Felmerülnek  azonban olyan költségek, amelyeket a munkatársak nem finanszírozhatnakmeg  saját zsebükből.
Ezért minden adományért hálásak vagyunk!
Vissza a tartalomhoz