Walter Sinn 2015 - katolikus.info - A keresztény hit és a politika

Ite, missa est!
Benedicamus Domino!
Látni és láttatni
Tartalomhoz ugrás
Walther Sinn lelkész, a bánáti Evangélikus Egyház legnyugatibb gyülekezetét gondozza. B. Romániában (EKR). Alig száz evangélikus lélek él Semlakban, és a Bánát-szerte (pl. Stajerlak, Resicabänya, Liebling, Birda) a szászsebesi egyházkerülethez tartozó diaszpóra gyülekezetek lelki gondozását is elvállalta.
Prédikáció az országos (evangélikus) egyházi gyűlésen 2015. november 14-én, szombaton a nagyszebeni plébániatemplomban (Walther Sinn*, vársomlyói lelkipásztor).
 
 
Prédikáció: Máté 24, 43-44
Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus mondja: "De tudjátok meg ezt: Ha a háziúr tudná, hogy az éjszaka melyik órájában jön a tolvaj, akkor őrködne, és nem engedné, hogy valaki betörjön a házába. Legyetek tehát ti is készenlétben. Mert az Emberfia olyan órában jön el, amilyenre nem számítotok". (Mt 24:43-44)
 
 
Prédikációs ének: EG 234, 1-5
Ébredj, ébredj, legfőbb ideje van már
 
 
Kedves tisztelt püspök úr,
Nagytiszteletű országos egyházi közgyűlés,
Kedves testvérek, kedves szolgáló testvérek!
 
 
Kerestem a megfelelő szöveget ehhez az istentisztelethez, de mivel az egyházi év vége felé járunk, a mai evangélium szövege jó választás volt. Akár erre a hétre, akár a jövő hétre szóló bibliai szövegről van szó, szinte minden szöveg arra mutat rá, hogy fel kell készülnünk arra, hogy
1. egy napon eljön az Úr, és számonkéri rajtunk.
2. fel kell ismernünk az idők jeleit, és ennek meg­felelően kell cselekednünk.

Jézus Krisztus ebben az evangéliumban arról beszél, hogy figyeljünk és készüljünk fel! Ébernek és készségesnek kell lennünk abban az órában, amikor Ő maga, az Úr eljön.
Jézus az Ő eljövetelét az éjszakai tolvajhoz hasonlítja – egészen hirtelen és váratlanul, talán az első mély álom alatt, amikor egyáltalán nem számítunk rá. A katonaságnál tapasztaltam meg, milyen rossz és kegyetlen dolog fáradtnak lenni, és hirtelen felébredni ezen első alvás alatt, amikor 3 x 3 órás ritmusban voltunk beosztva őrszolgálatra: tanulás-alvás-őrség.
A Szentírás azt is elmondja, hogy nemcsak az Úr jön hirtelen, hanem a kísértő, a Sátán, a pusztuláshozó is.
Most már belátjuk, hogy a múltban is voltak furcsa idők, de bizonyára nem olyan mértékben, mint ma!

Mindig is voltak tömeges manipulációk, de a mi korunkban ezek felerősödtek, sajnos úgy, hogy a legtöbb ember észre sem veszi. Mi pedig az egyházban valahogy úszunk ezzel együtt, és hagyjuk magunkat rábeszélni bizonyos dolgokra.
Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus szavai talán még soha nem voltak olyan égetően aktuálisak, mint ma. A tolvaj vagy az ellenség, aki éjjel jön - ez természetesen jelentheti a lelki éjszakát is - ma sem jön hirtelen.
Nem, ő már évtizedekkel ezelőtt nagyon jól és alaposan átgondolta a stratégiáját, jól felderítette a terepet, ahogyan a bankrablók is szokták a legapróbb részletekig!
Amikor a bankrablásra sor kerül, általában minden úgy megy, mint a karikacsapás, mert előzőleg minden lehetséges variációval és részlettel számoltak, mindet egyszer már végigjátszották, titokban kipróbálták.
 
Ugyanígy van ez a tolvajjal - vagy Jézus Krisztus Egyházának ellenségével is. Nem jöhet felkészületlenül, de ahhoz, hogy sikeres legyen a "betörés", már évtizedekkel ezelőtt jól előkészítette a taktikáját. Most éppen ezeket a taktikákat alkalmazza, mindenféle szépet elhitetve az emberekkel, és az általa okozott pusztítás mellett még hangosan tapsolnak is neki az emberek.

Már egy ideje nagyon aggódom amiatt, ami nem csak Európában, hanem a világban történik. Nem tudom elhinni, hogy nyugodtan aludhatunk emellett. Csak néhány példát hoznék a politika világából; ezeket bizonyára a végtelenségig lehetne folytatni: voltak különböző kampányok az évtizedek során:
 
- 1980: "Mentsük meg a fát" kampány
- 1990: "Mentsük meg az esőerdőt"
- 2000: "Mentsük meg a jegesmedvét"
- 2010: "Mentsük meg az eurót".
- 2013: "Mentsük meg Görögországot"
- 2015: "Mentsük meg a menekülteket"
- 2020-ban pedig a jelszó "Mentse meg magát, aki csak tudja" lesz.

Közben a "klímaváltozásról" is szó van, ami fizikailag is magyarázható, hiszen a Napban hosszú időközönként ismételten robbanások mennek végbe, ezzel befolyásolva az éghajlatot. A Föld teremtése óta mindig voltak klímaváltozások - az egyik ilyen a mostani. Az államfők nagy konferenciákat szerveznek arról, hogyan lehet ezt az éghajlatváltozást visszafordítani.
Tehát ez valójában a globalisták CO2 átverése, ahogy sok más program is csak az emberek átverése!
Például 2001. szeptember 11-én a manhattani WTC ikertornyait önkényesen felrobbantották (implodáltak) - nem volt terrortámadás! Az USA kormánya egy bizonyos cél érdekében nem volt rest kb. 2500 embert felrobbantani! Az ilyen kormányok számára az emberek csak számok!
A 2008-as pénzügyi válságot is mesterségesen hozták létre.
A mágneses Északi-sark, amely nem esik egybe a földrajzi Északi-sarkkal, évente akár 80 kilométerrel is változtatja a helyzetét, és a kö­zeljövőben nagyot fog ugrani, és Kanada északi részéről Szibériában fog kikötni. Maguk a mágneses pólusok a naptevékenység erősségétől és a Föld belsejében zajló geológiai tevékenységtől függően mozognak. Mindez olyan változásokat fog hozni, amelyeket mi emberek nem fogunk tudni befolyásolni az úgynevezett megszorító intézkedésekkel és a minket megtévesztő idióták egyéb ötleteivel!

Az "éghajlatváltozás" témakörébe tartoznak az úgynevezett energiatakarékos izzók is, amelyek valójában károsak, mivel különböző mérgező anyagokat tartalmaznak (fenol stb.), elektromágneses hatást gyakorolnak a szervezetünkre és a higany miatt erősen mérgezőek. A kiszabaduló veszélyes higany a tüdőbe és a talajvízbe kerül (5 mg higany 5000 liter vizet ihatatlanná tesz). Ezek az energiatakarékos izzók egyáltalán nem takarítanak meg energiát, mivel előállítási költségeik sokkal magasabbak, mint a normál izzóké! Az újrahasznosítás pedig rengeteg energiát emészt fel, az elektronikából pedig csak veszélyes hulladék keletkezik; az pedig, hogy a higany kiszűrődik-e, már más kérdés! Ráadásul a fény hideg, ezért kellemetlen, és egyáltalán nem hasonlít a napfény spektrumára! Ráadásul az energiatakarékos izzó nem tart tovább, mint egy normál izzó, és egyáltalán nem alkalmas háztartási használatra.
A halogén izzó hasonlít leginkább a normál izzóra, de az EU ezt is be akarja tiltani! Ez valójában nem az ökológiáról, az éghajlatról, a környezetről és a Föld megmentéséről szól, hanem a nagyvállalatok gazdagodásáról!
Magukat a vállalatokat nem érdekli, hogy az embereknek bármiben is segítsenek, hanem a saját profitjuk a fontos! Gary Zörner vegyész szerint ezeket az energiatakarékos izzókat azonnal be kellene tiltani!Valójában csak egy kis csoport döntött erről az Európai Parlamentben anélkül, hogy megfelelő szakértői véleményt kaptunk volna. Így lopakodik be közénk az ellenség vagy a tolvaj anélkül, hogy észrevennénk.

Nem beszélve arról, hogy Amerika évtizedek óta akarva-akaratlanul háborúkat folytat, és hogy miért húzza az időt: csak Vietnamban 2 millió halottal, Irakban, Afganisztánban, Jugoszláviában, Líbiában és most Szíriában. Voltak háborúk Etiópiában és Szomáliában is, ahol milliók haltak meg, de senkinek sem jut eszébe, hogy Amerikát bűnös népirtással vádolja! Amerika és szövetségesei felelősek az ukrajnai összecsapásokért is. Irán is régóta az USA célkeresztjében van.
Az emberi jogokkal és a vallásszabadsággal kapcsolatos problémákat színlelik, vagyis azt, hogy az ő érdekükben cselekszenek.
Az USA évek óta katonai bázisokat épít Oroszország és Kína körül. Az USA és a NATO még semmi jót nem hozott a világra, csak mindig csak válságközpontokat! Továbbá Németországot a második világháború óta az USA megszállta 2099-ig, és csupán az USA részvénytársasága, amelynek a mindenkori szövetségi kancellár csupán a vezetője.
Ami Görögország úgynevezett mentőcsomagját illeti, a görög nép a mintegy 154 milliárd eurós mentőcsomagból mindössze 5 milliárdot kapott, azaz mintegy 2,5%-ot. A pénz nagy részét, majdnem 98%-át a bankok nyelték el. Hol van tehát a görög mentőcsomag? Kit mentettek meg valójában?És ne feledkezzünk meg a gyógyszeripar és az Egészségügyi Világszervezet által irányított népességcsökkentésről (Codex Alimentarius), amely valójában egy nemzetközi maffiaként működik és a géntechnológiát támogatja.
Románia nemrégiben engedélyezte a genetikailag módosított vetőmagok használatát. Levágjuk az ágat a lábunk alól!
Különböző betegségeket, mint például az Ebola, az AIDS és a rák, mesterségesen hoznak létre laboratóriumokban, és a kórokozókat különböző védőoltásokon keresztül juttatják be az emberekbe: pl. az influenza megelőzésére adott oltás.
Gondoljunk csak a sertésinfluenzára és a madárinfluenzára, amelyek szintén csak hazugságok voltak.
A világ nagy része hazugságokra épül! Az új iskolai tantervekkel az agymosást és az agykontrollt népszerűsítik az egész világon.
A politikai korrektséget mindenhol hangsúlyozzák!
Jézus nem véletlenül figyelmeztet bennünket a tolvajra, aki hirtelen betör az éjszaka folyamán.
Szinte "mindenható" titkos szervezetek mozgatják a szálakat a színfalak mögött "minden" nagy és globális politikai döntésben. Az egyik legnagyobb és legveszélyesebb ilyen szervezet a "Bilderberger", akik talán mind szabadkőművesek is egyben. Ők a legelitebb, legbefolyásosabb és mindenekelőtt gátlástalanul veszélyes titkos társaságok. Számos kisebb-nagyobb háborút robbantottak ki általuk, amelyek világszerte több százezer vagy millió ember életébe kerültek.
Gazdasági összeomlást akarnak, és így belerángatják a nemzeteket egy 3. világháborúba, azzal a céllal, hogy létrehozzanak egy ÚJ VILÁGRENDET, amelyen keresztül világszerte gyakorolhatják abszolút hatalmukat. Ez a sátáni árnyékkormány nagyobb befolyással rendelkezik, mint az államfők, globális hatalmat akar, a demokrácia eltörlését és mindenekelőtt saját magánprofitjának növelését. Ezt a nyilvánosságnak globalizációként adják el.
E mögött világméretű befolyás, az összes erőforrás, a kereskedelmi piacok és a nemzetközi bankrendszer ellenőrzése, a tömegek szinkronizálása, a nemzeti politikai struktúrák felszámolása, a hadsereg és a titkosszolgálati apparátus uralma, egy globális szuperállam létrehozása, más szóval egy világkormány a "Novus Ordo Seclorum", az új korszakok rendje vagy "Az Új Világrend" jelszó alatt, valójában egy világdiktatúra!
A cél a kereszténység kiirtása, hogy ne legyen többé ellenállás! Erre példa a keresztek kitiltása a nyugati iskolákból, amit maguk a püspökök kezdeményeztek, és a keresztet ábrázoló nemzeti zászlók betiltása.
A Bilderberg csoport kb. 120 tagból áll, államfőkből, bankárokból, befolyásos politikusokból, akik a világ 88%-át irányítják, beleértve a Rothschildokat, Rockefellereket stb. 1954 óta évente egyszer találkoznak (Osterbeek-ben, Arnhem közelében, Hollandiában, a német határon: a "De Bilderberg” luxusszállodában) 4 napra, teljes titokban, valahol teljesen elszigetelten, ahol megvitatják terveiket (lásd Andreas von Rétyi és Daniel Estulin - publicisták és Bilderberg-kritikusok).
"A Bilderbergerek" háborúkat szítanak és egy nagy világválságot akarnak kirobbantani, hogy a békére éhes emberek elfogadják ezt az Új Világrendet.
David Rockefeller, világbankár és Bilderberger azt mondta: "Csak egy igazán nagy válságra van szükségünk, és a nemzetek el fogják fogadni az Új Világrendet".
Sajnos az EU, annak minden bizottsága és munkacsoportja nem az európai népek javát szolgálja, hanem a hátsó ajtókon keresztül próbál különböző hazugságokat igazságként eladni az embereknek. Az EU államainak szuverenitását rombolják le, és egy bürokratikus diktatúrát hoznak létre! A "Bilderbergerek" terméke és az USA által világszerte okozott bajforrások a "menekültek" – a legaktuálisabb téma. Csak nagyon kevesen, talán 1% jelentik a tényleges menekülteket! Az összes többi - minden 18 és 35 év közötti férfi - valójában egy kész muszlim hadsereg, amely készen áll arra, hogy bármikor lecsapjon Nyugaton, különösen Németországban, Ausztriában és Svédországban. Ez egy ketyegő időzített bomba - az ellenség van köztetek! Hol vannak a nők, az idősek és a gyerekek? Orbán Viktor felismerte a veszélyt és helyesen cselekedett!
Természetesen segítenünk kell a valódi menekülteknek, akik valóban a háború elől menekülnek, és mindenekelőtt a keresztényeknek, akiknek az élete veszélyben van! De az iszlám államoknak is segíteniük kellene a muszlim menekülteket, nem pedig 200 mecsetet építeni Németországban! A "menekültek", valójában egy modern népvándorlás, egy trójai faló Európa számára, egy modern földrablás!
A multikulturalizmust hazugságként, "gazdagodásként" propagálják! Németország "mérnökökkel, agysebészekkel, képzett kozmonautákkal" fog gazdagodni – hangzik a szlogen; ugyanakkor sok "menekült" – én inkább "hódítót" mondanék – analfabéta, és csak egy céljuk van: az iszlám terjesztése. Csak Berlinben már 80 mecset van! Gettók és párhuzamos társadalmak alakulnak ki. Hol van a magasztalt gazdagodás? Angela Merkel elkerülhetetlennek tartotta a népek keveredését; ez a globalizáció mellékhatása. Igen, még hevesen támogatta is! Ezzel a menekültpolitikával Angela Merkel, mint a Bilderbergerek és az USA nevében eljáró főáruló, megvalósította a német nép kiirtását, beleértve a kivándorolt híveinket is, idővel talán egész Európa népirtását, és így az úgynevezett Kalergi-tervet (lásd: Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi), azaz az ázsiaiak és afrikaiak keveredését az európaiakkal, hogy létrejöjjön egy alsóbbrendű faj, amely könnyen irányítható, és így elindítja az Új Világrendet, amelyben semmilyen vallás nem lesz kívánatos!
Angela Merkel mint "házi atya" (házi anya) - lásd prédikációs igénk - nem figyel arra, hogy a "tolvaj" ne törjön be, hanem hívja és behívja - a nép megkérdezése nélkül! De ő maga nem fogad be senkit!
2015. november 12-én, csütörtökön az EU és az afrikai államok megállapodást fogadtak el az illegális bevándorlás elleni küzdelemről és egyúttal a legális migráció előmozdításáról. Erre a célra egy milliárdos alapot hoztak létre, eddig 1,8 milliárd eurót - de mi ez ahhoz a közel 200 milliárd euróhoz képest, amit eddig sikertelenül fizettek ki Görögországnak?
Ez azt jelenti, hogy Európa, mint a világ számos más része, az USA-n keresztül a válság központjává válik, amit az összeomlás követ!
Az, hogy a média hallgat és mindent szépít, az USA-nak köszönhető, amely finanszírozza őket, hogy a végtelenségig elnémítsa az embereket!
Nem véletlenül szólít fel bennünket Szent Péter: "Legyetek józanok, legyetek éberek, mert ellenfeletek, az ördög, úgy járkál, mint ordító oroszlán, keresve, kit nyeljen el. Álljatok ellen neki, szilárdan a hitben, tudván, hogy ugyanazok a szenvedések várnak testvéreitekre is a világban" (1 Péter 5, 8-9).
Arra vagyunk hivatottak, hogy felismerjük az idők jeleit, és ennek megfelelően cselekedjünk.
Mi a teendő? Ébernek kell lennünk, ahogyan Jézus mondja.
Meg kell győznünk a politikusokat, hogy hagyjanak fel a háborúkkal!
Meg kell védenünk keresztény értékeinket és keresztény hitünket! Az abortusz propagálása helyett nagyobb hangsúlyt kell fektetni a családi életre és a gyermekek születésére! Egyrészt engedélyezik és propagálják az abortuszt, másrészt azt kiabálják, hogy csökken a népesség - és ezért külföldieket hoznak az országba. Imára kellene szólítanunk, és vissza kellene fordulnunk Istenhez, mielőtt még túl késő lenne! - Imádkoznunk kell azért is, hogy az Úr nyissa meg a nyugati muszlimok, de mások szemét is, hogy felismerjék, hogy nincs másban üdvösség, csak egyedül Jézus Krisztusban! - Ahogyan Péter is tanúságot tett a Nagytanács előtt. (ApCsel 4:12)
A keresztények szinte teljesen vagy teljesen eltűntek mindenütt, ahol az iszlám elterjedt – lásd Törökország, Észak-Afrika, Szíria stb.
Spanyolországban 800 év kellett ahhoz, hogy az iszlámot kiűzzék – és most tárt karokkal fogadjuk vissza az iszlámot Európába.
Mi keresztények lemondunk magunkról, és önként megyünk a lemészárlásunk felé!
A végén, mint az indiánok Amerikában, nekünk is "rezervátumokban" kell majd élnünk, ha egyáltalán!
Talán most már értik az aggodalmamat az általam említett problémákkal kapcsolatban. Alaposan dokumentáltam magam, és nem vagyok összeesküvés-elméletes!
Ezek valóban akut problémák, és köszönöm a megértésüket.
 
Urunk és Megváltónk azt mondja: "De ezt tudjátok: Ha egy háziúr tudná, hogy az éjszaka melyik órájában jön a tolvaj, akkor őrködne, és nem engedné, hogy bárki betörjön a házába. Ezért ti is legyetek készenlétben. Mert az Emberfia olyan órában jön el, amelyet nem vártok". Jézus mindannyiunkat, az egész kereszténységet éberségre szólítja fel!
Ugyanakkor azt mondja: "Ti vagytok a föld sója. Ti vagytok a világ világossága!" (Mt 5, 13. 14)
Mutassuk meg, hogy mi is azok vagyunk: A föld sója és a világ világossága!
És legyünk éberek! Jézus Krisztus nevében leplezzük le a hazugságokat, amelyekkel szembesülünk!
Kérjük Urunkat és Megváltónkat, Jézus Krisztust, hogy ő maga, mint a halál és az ördög felett győzedelmeskedő, a Bilderbergek és az emberiség ellenségeinek mindezen terveit is hiúsítsa meg és semmisítse meg! Maga a Háromságos Isten vigyázzon ránk és adjon nekünk bátorságot a hitünkben
Ámen
 
 
* Walther Sinn lelkész, a bánáti Evangélikus Egyház legnyugatibb gyülekezetét gondozza. B. Romániában (EKR). Alig száz evangélikus lélek él Semlakban, és a Bánát-szerte (pl. Stajerlak, Resicabánya, Liebling, Birda) a szászsebesi egyházkerülethez tartozó diaszpóra gyülekezetek lelki gondozását is elvállalta.
Predigt für die Landeskirchenversammlung, am Samstag, dem 14. November 2015 in der Stadtpfarrkirche in Hermannstadt (Walther Sinn*, Pfarrer in Semlak)
 

Predigtwort: Matthäus 24, 43-44
 Unser Herr und Heiland Jesus Christus spricht: „Das sollt ihr aber wissen: Wenn ein Haus-vater wüsste, zu welcher Stunde in der Nacht der Dieb kommt, so würde er ja wachen und nicht in sein Haus einbrechen lassen. Darum seid auch ihr bereit. Denn der Menschensohn kommt zu einer Stunde, da ihr’s nicht meint.“ (Mt. 24, 43-44)
 
Predigtlied: EG 234, 1-5
Wach auf, wach auf, ’s ist hohe Zeit
 

Sehr geehrter, hochwürdiger Herr Bischof,
Hohe Landeskirchenversammlung,
Liebe Schwestern und Brüder, liebe Brüder im Amt,
 
für diesen Gottesdienst habe ich nach einem passenden Text gesucht, aber da wir uns gegen Ende des Kirchenjahres befinden, hat sich der Text des heutigen Evangeliums gerade gut er-geben. Ob es ein Bibelwort dieser Woche, oder der kommenden Woche ist, es geht fast in allen Texten darauf hinaus, daß wir uns darauf einstellen sollen, daß
 
1.      eines Tages der Herr kommen und von uns Rechenschaft fordern wird,
2.      wir die Zeichen der Zeit erkennen und dementsprechend handeln sollen.
 
Jesus Christus spricht in diesem Evangelium darüber, daß wir wachen und bereit sein sollen. Wachsam und bereit sollen wir sein in der Stunde, in der ER selbst, der Herr, kommen wird.
 
Jesus vergleicht sein Kommen mit dem eines Diebes in der Nacht – ganz plötzlich und unerwartet, vielleicht während des ersten tiefen Schlafes, wenn wir es gar nicht erwarten. Wie schlimm und grausam es ist, müde zu sein, und in diesem ersten Schlaf plötzlich geweckt zu werden, habe ich beim Militär erfahren, als wir beim Wachdienst in einen 3 x 3 Stunden-Rhythmus eingeteilt waren: Studieren-Schlaf-Wache.
 
Daß nicht nur der Herr plötzlich kommt, sondern auch der Versucher, der Satan, der Durcheinaderbringer, sagt uns die Hl. Schrift ebenfalls.
Nun stellen wir fest, daß es auch in der Vergangenheit komische Zeiten gab, jedoch sicher nicht in dem Maße, wie heutzutage!
 
Massenmanipulationen gab es immer wieder, aber in unserer Zeit werden sie ganz hochgetrieben, leider ohne daß die meisten Menschen es überhaupt merken. Und wir in der Kirche schwimmen irgendwie mit und lassen uns da manches einreden.
 
Vielleicht waren die Worte unseres Herrn und Heilandes Jesus Christus nie so brennend aktuell, wie sie es gerade in unserer heutigen Zeit sind.
 
Der Dieb oder der Feind, der in der Nacht kommt – es kann natürlich auch die geistige Nacht gemeint sein – kommt heute nicht plötzlich.
 
Nein, er hat sich seine Strategie bereits vor Jahrzehnten sehr gut und gründlich überlegt, das Tarrain gut ausgekundschaftet, genauso, wie die Bankräuber das gewöhnlich bis ins kleinste Detail tun!
 
Wenn dann der Einbruch in der Bank stattfindet, läuft gewöhnlich alles wie am Schnürchen, denn man hat vorher mit allen möglichen Varianten und Einzelheiten gerechnet, sie alle einmal durchgespielt und heimlich ausprobiert.
 
So ist es auch mit dem Dieb – bzw. dem Feind der Kirche Jesu Christi. Er kann nicht unvorbereitet kommen, sondern, um auch einen guten Erfolg beim „Einbruch“ zu haben, hat er seine Taktik bereits vor Jahrzehnten gut zurechtgelegt. Nun wendet er diese Taktik nur noch an, gaukelt den Menschen lauter schöne Sachen vor, und bei allem Verderben, das er anrichtet, klatschen ihm die Menschen sogar lauten Beifall.
 
Seit einiger Zeit bin ich sehr besorgt darüber, was nicht nur in Europa, sondern auch in der Welt geschieht. Ich kann es gar nicht glauben, daß wir darüber ruhig schlafen können. Ich möchte anhand der Politik nur einige Beispiele nennen; diese könnten sicher noch unzählig erweitert werden:
Im Laufe der Jahrzehnte gab es verschiedene Aktionen:
 
- 1980: „Aktion „Rettet den Baum“
- 1990: „Rettet den Regenwald“
- 2000: „Rettet den Eisbär“
- 2010: „Rettet den Euro“
- 2013: „Rettet Griechenland“
- 2015: „Rettet die Flüchtlinge“
- 2020: wird es heißen: „Rette sich, wer kann“
 
Dazwischen geht es auch um den „Klimawandel“, der physikalisch erklärt werden kann, da in großen Zeitabständen immer wieder die Sonne Explosionen aufweist, die das Klima beeinflussen. Klimaänderungen hat es, seit der Erschaffung der Erde schon immer gegeben – eine davon ist die jetzige. Dabei organisieren die Staatschefs große Konferenzen, wie dieser Klimawandel rückgängig gemacht werden kann.
 
Es ist also eigentlich ein CO2-Betrug durch die Globalisten, wie auch viele andere Programme bloß ein Betrug der Menschen sind!
 
So wurden am 11. Sept. 2001 die Zwilligstürme des WTC in Manhattan willkürlich gesprengt (implodiert) – es gab keinen Angriff von Terroristen! Um ein bestimmtes Ziel verfolgen zu können, waren der US-Regierung etwa 2500 Menschen nicht zu schade, um sie in die Luft zu jagen! Für solche Regierungen sind Menschen nur Nummern!
 
Auch die Finanzkrise wurde 2008 künstlich erzeugt.
 
Der Magnetische Nordpol, der mit dem geographischen Nordpol nicht übereinstimmt, ändert seine Position jährlich sogar um bis zu 80 km und wird in nächster Zeit einen großen Sprung machen und aus dem Norden Kanadas in Sibirien landen. Die magnetischen Pole selbst wandern abhängig von der Stärke der Sonnenaktivität und von den geologischen Aktivitäten im Erdinneren. All das wird Änderungen mit sich bringen, die wir Menschen mit sogenannten Sparmaßnahmen und anderen Einfällen von Idioten, die uns etwas vorgaukeln, nicht werden beeinflussen können!
 
Zum Thema „Klimawandel“ gehören auch die sogenannten Energiesparlampen, die eigentlich schädlich sind, da sie verschiedene giftige Substanzen beinhalten (Phenol usw.), elektro-magnetische Einwirkung auf unseren Körper haben und durch das Quecksilber hochgiftig sind. Das gefährliche Quecksilber, das ausströmt, gelangt in die Lungen und in der Erde ins Grundwasser. (5 mg Quecksilber macht 5.000 L Wasser ungenießbar) Energie wird durch diese Energeisparlampe gar nicht eingespart, da die Produktionskosten viel höher sind, als bei den normalen Glühbirnen! Und beim Recyceln wird viel Energie verbraucht und es entsteht durch die Elektronik nur Sondermüll; und ob das Quecksilber herausgefiltert wird, ist eine andere Frage! Außerdem ist das Licht ein kaltes Licht, also ungemütlich und ähnelt gar nicht dem Spektrum des Sonnenlichtes! Dazu hat eine Energiesparlampe auch keine längere Lebensdauer, als eine normale Glühbirne und eignet sich für den Haushalt gar nicht.
 
Der normalen Glühbirne gleicht die Halogenglühlampe am meisten, doch auch sie soll von der EU verboten werden! Dabei geht es gar nicht wirklich um Ökologie, Klima, Umwelt und Rettung der Erde, sondern um die Bereicherung der Konzerne!
 
Den Konzernen selbst geht es auch gar nicht darum, den Menschen irgendwie behilflich zu sein, sondern vielmehr um ihre eigenen Gewinne! Der Chemiker Gary Zörner sagt, daß diese Energiesparlampen sofort verboten werden müssten!
 
Eigentlich nur eine kleine Gruppe im EU-Parlament hat darüber entschieden, ohne ein entsprechendes Gutachten zu haben. So schleicht sich der Feind oder Dieb in unsere Mitte, ohne daß wir es merken.
Nicht zu vergessen die Kriege, die Amerika schon seit Jahrzehnten willentlich führt und Gründe dafür an den Haaren herbeizieht:
 
in Vietnam allein mit 2 Millionen Toten, im Irak, in Afghanistan, in Jugoslawien, in Libyen und jetzt in Syrien. Kriege gab es noch in Äthiopien, in Somalia, Dabei sterben Millionen Menschen, doch keiner denkt daran, Amerika dafür des verbrecherischen Genozids zu bezichtigen! Auch für die Zusammenstöße in der Ukraine sind Amerika und seine verbündeten verantwortlich. So ist auch der Iran seit langem im Blickfeld der USA.
 
Dabei werden die Probleme der Menschenrechte und der Religionsfreiheit vorgegaukelt, d.h., daß man in deren Interesse handelt.
 
Seit Jahren baut die USA um Russland und China Militärstützpunkte auf.
 
Die USA und die NATO haben der Welt noch nichts Gutes gebracht, sondern nur Krisenherde am laufenden Band! Außerdem ist Deutschland seit dem 2. Weltkrieg ein von den USA bis zum Jahr 2099 besetztes Land und bloß eine GmbH der USA, wobei der jeweilige Bundeskanzler bloß der Chef dieser GmbH ist.
 
Was die sogenannte Rettung Griechenlands betrifft, so hat das griechische Volk von dem Rettungspaket von etwa 154 Milliarden Euro nur 5 Milliarden bekommen, also etwa 2,5%. Den Großteil des Geldes von fast 98% haben die Banken verschluckt. Wo ist denn so die Rettung Griechenlands??? Wer wurde eigentlich gerettet?
 
Vergessen sei auch nicht die kontrollierte Bevölkerungsreduzierung (Codex Alimentarius) durch die Pharmaindustrie und Weltgesundheitsorganisation, die eigentlich wie eine internationale Mafia funktionieren und Gentechnik befürwortet.
 
Unlängst hat Rumänien dem Gebrauch von genmanipulierten Samen zugestimmt. Damit schneiden wir uns den Ast unter den Füßen ab!
Verschiedene Krankheiten wie Ebola, Aids und Krebs werden in den Labors künstlich erzeugt und die Erreger den Menschen durch verschiedene Impfungen eingefügt: z.B. durch die Impfung zum Vorbeugen der Grippe.
 
Denken wir an die Schweinegrippe, an die Geflügelgrippe, die ebenfalls nur Lügen waren.
 
Vieles in der Welt ist auf Lügen aufgebaut! Mit den neuen Lehrplänen für die Schulen wird in der ganzen Welt Hirnwäsche und „mind control“ vorangetrieben.
 
Political Correctness wird überall großgeschrieben!
 
Nicht umsonst warnt uns Jesus vor dem Dieb, der in der Nacht plötzlich einbricht.
 
Beinahe „allmächtige“ geheime Organisationen ziehen bei „allen“ großen und globalen politischen Entscheidungen im Hintergrund die Fäden. Eine der größten und gefährlichsten dieser Art sind „Die Bilderberger“, die vielleicht alle gleichzeitig auch Freimaurer sind. Sie stellen die elitärste, einflussreichste und vor allem skrupellos gefährlichste aller Geheimbünde dar. Viele kleinere und große Kriege werden von ihnen entfacht und haben Hunderttausenden oder Millionen von Menschen weltweit das Leben gekostet.
 
Sie wollen den wirtschaftlichen Zusammenbruch und so die Völker in einen 3. Weltkrieg hineinziehen, mit dem Ziel, EINE NEUE WELTORDNUNG zu schaffen, durch die sie ihre absolute Macht weltweit ausüben. Diese satanische Schattenregierung hat mehr Einfluß als Staatsoberhäupter, will globale Macht, die Abschaffung der Demokratie und vor allem die Vermehrung ihrer eigenen privaten Gewinne. Der Öffentlichkeit wird das als Globalisierung verkauft.
 
Dahinter steckt weltweite Einflußnahme, die Kontrolle aller Resourcen, der Handelsmärkte und des internationalen Bankensystems, die Gleichschaltung der Massen, die Beseitigung nationaler politischer Strukturen, das Beherrschen des Militärs und des Geheimdienstapparats, die Schaffung eines globalen Superstaates, also, eine Weltregierung unter dem Motto „Novus Ordo Seclorum“, die Neuordnung der Zeitalter oder „Die Neue Weltordnung“, eigentlich eine Weltdiktatur!
  
Das Ziel ist das Auslöschen des Christentums, damit kein Widerstand mehr da ist! Ein Beispiel dafür ist das Verbannen der Kreuze aus den Schulen im Westen selbst durch Bischöfe und das Verbieten der Nationalflaggen, die ein Kreuz haben.
 
Die Gruppe der Bilderberger, etwa 120 Mitglieder, setzt sich zusammen aus Staatschefs, Bankiers, einflußreiche Politiker, die 88% der Welt kontrollieren, darunter Rothschilds, Rockefeller usw. Diese treffen sich seit 1954 (in Osterbeek, in der Nähe von Arnheim, Holland, an der Deutschen Grenze – Luxushotel „De Bilderberg“) einmal jährlich für 4 Tage ganz geheim irgendwo ganz abgeschottet, wo sie ihre Pläne besprechen. (s. Andreas von Rétyi und Daniel Estulin – Publizisten und Bilderberg-Kritiker)

„Die Bilderberger“ schüren Kriege und wollen dadurch eine große Weltkrise einleiten, damit die Menschen, die nach Frieden hungern, diese Neue Weltordnung akzeptieren.
 
David Rockefeller, Weltbankier und Bilderberger sagte: „Alles, was wir benötigen, ist eine, richtige große Krise, und die Nationen werden die Neue Weltordnung akzeptieren.“
 
Die EU und alle Gremien und Arbeitsgruppen wirken leider nicht zum Wohl der Europäischen Völker, sondern über Hintertürchen versucht man, den Menschen verschiedene Lügen als Wahrheiten aufzutischen. Die Souveränität der EU-Staaten wird zerstört und eine bürokratische Diktatur wird aufgebaut! Ein Produkt der „Bilderberger“ und der Krisenherde, die die USA in der ganzen Welt verursacht, sind die „Flüchtlinge“ – das aktuellste Thema. Nur die wenigsten, vielleicht 1% sind tatsächliche Flüchtlinge! Alle anderen – sind es doch lauter Männer zwischen 18 und 35 Jahren - sind eigentlich eine fertiggestellte muslimische Armee, die jederzeit bereit ist, im Westen, vor allem in Deutschland, Österreich und Schweden zuzuschlagen. Es ist eine tickende Zeitbombe – man hat den Feind mitten unter sich! Wo sind denn die Frauen, die Alten und die Kinder? Viktor Orban hat die Gefahr erkannt und richtig gehandelt!
 
Natürlich sollte den echten Flüchtlingen, die wirklich vor dem Krieg fliehen und vor allem den Christen, denen Lebensgefahr droht, geholfen werden! Aber ebenso sollten auch die Islamischen Staaten den moslemischen Flüchtlingen helfen und nicht 200 Moscheen in Deutschland bauen wollen! Die „Flüchtlinge“, eigentlich eine moderne Völkerwanderung, sind für Europa ein Trojanisches Pferd, eine moderne Landnahme!
 
Als Lüge wird damit die Multikulturalität als eine „Bereicherung“ propagiert! Deutschland wird bereichert durch „Ingenieure, Gehirnchirurgen, ausgebildete Kosmonauten“ – ist die Parole; dabei sind sehr viele „Flüchtlinge“ – ich würde sagen „Eroberer“ Analphabeten, die nur ein Ziel haben: den Islam zu verbreiten. In Berlin allein gibt es bereits 80 Moscheen! Es entstehen Ghettos und Parallelgesellschaften. Wo ist die so gepriesene Bereicherung? Angela Merkel hiel die Völkervermischung für unvermeidbar; sie sei eine Begleiterscheinung der Globalisierung. Ja, sie trieb sie sogar vehement voran! Mit dieser Flüchtlingspolitik verwirklichte Angela Merkel als eine Hochverräterin im Auftrag der Bilderberger und der USA den Genozid am Deutschen Volk, auch unserer ausgewanderten Gemeindeglieder, vielleicht mit der Zeit ganz Europas, und damit den sogenannten Kalergi-Plan (siehe: Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi), d.h., eine Vermischung von Asiaten und Afrikanern mit den Europäern, damit eine minderwertigere Rasse entsteht, die leicht zu beherrschen ist und so die Neue Weltordnung einleitet, in der keine Religion erwünscht sein wird !
Angela Merkel als „Hausvater“ (Hausmutter) - siehe unser Predigtwort - wacht nicht, daß der „Dieb“ nicht einbricht, sondern vielmehr ruft und bittet sie ihn herein - ohne das Volk zu fragen! Sie selbst nimmt aber keinen auf!
 
Die EU und die afrikanischen Staaten haben am Donnerstag, den 12. November 2015 ein Abkommen verabschiedet, um illegale Zuwanderung zu bekämpfen und gleichzeitig legale Migration zu fördern. Für diesen Zweck wurde ein milliardenschwerer Fonds gegründet; bisher sind es 1,8 Milliarden Euro – aber, was ist das schon gegenüber den fast 200 Milliarden die ohne Erfolg an Griechenland gezahlt wurden?
Somit wird auch Europa zu einem Krisenherd durch die USA wie viele andere Teile der Welt auch, dem der Zusammenbruch folgen wird!
Daß die Medien schweigen und alles schönreden, kann man den USA verdanken, von denen sie finanziert werden, um die Leute unendlich zu verblöden!
Nicht umsonst ruft uns Petrus zu: „Seid nüchtern und wachet; denn euer Widersacher, der Teufel, geht umher wie ein brüllender Löwe und sucht, welchen er verschlinge. Dem widersteht, fest im Glauben, und wisst, daß eben dieselben Leiden über eure Brüder in der Welt gehen“ (1. Petrus 5,8-9)
Wir werden aufgefordert, die Zeichen der Zeit zu erkennen und dementsprechend zu handeln.
 
Was ist zu tun??? Wir haben wachsam zu sein, wie Jesus sagt.
 
Wir haben die Politiker dazu zu bewegen, keine Kriege mehr zu führen!
 
Wir haben unsere christlichen Werte und unseren christlichen Glauben zu verteidigen! Statt die Abtreibung zu propagieren, sollte auf das Familienleben und die Geburt der Kinder mehr Gewicht gelegt werden! Abtreibung wird einerseits zugelassen und propagiert, andererseits schreit man auf, daß die Bevölkerungszahl zurückgeht – und aus diesem Grund bringt man Ausländer ins Land. Wir sollten zum Gebet aufrufen und uns zu Gott rückbesinnen, bevor es zu spät ist! - auch zum Gebet, daß der Herr den Muslimen, die im Westen sind, aber auch den anderen, die Augen auftut, damit sie erkennen, daß in keinem anderen das Heil ist, als in Jesus Christus allein! – wie Petrus vor dem Hohen Rat aussagte. (Apg. 4, 12)
 
Die Christen sind überall, wo der Islam sich ausgebreitet hat, fast gänzlich oder total verschwunden – siehe Türkei, Nordafrika, Syrien usw.
In Spanien hat es 800 Jahre gedauert, bis der Islam verdrängt werden konnte - und nun nehmen wir den Islam mit offenen Armen in Europa wieder auf.
 
Wir Christen geben uns selber auf und gehen willentlich unserer Schlachtbank entgegen!
 
Wir werden zuletzt, wie die Indianer in Amerika, in „Reservaten“ leben müssen, wenn überhaupt!
 
Vielleicht verstehen Sie jetzt meine Besorgnis über die Probleme, die ich erwähnt habe. Ich habe mich genau dokumentiert und bin kein Verschwörungstheoretiker!
Es sind wirklich akute Probleme und ich danke für Ihr Verständnis.
 
Unser Herr und Heiland sagt: „Das sollt ihr aber wissen: Wenn ein Hausvater wüsste, zu welcher Stunde in der Nacht der Dieb kommt, so würde er ja wachen und nicht in sein Haus einbrechen lassen. Darum seid auch ihr bereit. Denn der Menschensohn kommt zu einer Stunde, da ihr’s nicht meint.“ Jesus ruft uns alle, die gesamte Christenheit, zur Wachsamkeit auf!
 
Zugleich sagt er: „Ihr seid das Salz der Erde. Ihr seid das Licht der Welt!“ (Mt. 5, 13. 14)
 
Zeigen wir es, daß wir es auch sind: Salz der Erde und Licht der Welt!
 
Und seien wir wachsam! Decken wir im Namen Jesu Christi die Lügen auf, mit denen man uns entgegenkommt!
 
Bitten wir unseren Herrn und Heiland Jesus Christus, er selbst möge, als Sieger über den Tod und den Teufel, auch alle diese Pläne der Bilderberger und Menschenfeinde durchkreuzen und zunichtemachen! Der Dreieinige Gott möge selbst über uns wachen und uns Glaubensmut schenken!
Amen
 
 
* Pfarrer Walther Sinn betreut die westlichste Kirchengemeinde der Evangelischen Kirche A. B. in Rumänien (EKR). In Semlak leben knapp hundert evangelische Seelen, darüber hat er die geistliche Betreuung der Diasporagemeinden im gesamten Banat (z.B. Steierdorf, Reschitz, Liebling, Birda), das zum Kirchenbezirk Mühlbach gehört, übernommen.
www.katolikus.info
Keresztény Hit Alapítvány
Ficsor László, a kuratórium elnöke

H-1133 Budapest, Pannonia u. 64/B
D-47441 Moers, Neuer Wall 2,
Észak-Rajna-Vesztfália, Németország
Bankszámaszámok:
Gránit Bank
HUF: 12100011-10679665 - HU09121000111067966500000000
EUR: 12100011-10679672 - HU26121000111067967200000000
Az Alapítvány munkatársai társadalmi munkában, fizetség nélkül végzik a munkájukat - Isten bizonyára meg fogja fizetni.
Felmerülnek  azonban olyan költségek, amelyeket a munkatársak nem finanszírozhatnakmeg  saját zsebükből.
Ezért minden adományért hálásak vagyunk!
Vissza a tartalomhoz